Украинският астролог Дмитрий Уран предрече, че времето около краят на месец май и началото на юни 2022 г. ще бъдат много трудни за Украйна. Той предупреди, че през този период военните действия могат да се засилят.

„За Украйна краят на май и юни 2022 г. ще се окажат доста трудни от военна гледна точка. Вероятно ще се има недостиг на оръжие и боеприпаси, умора и изтощение на украинските военни. 

Временна загуба на нови територии на изток е много вероятно. Тактическото отстъпление на някои места ще бъде разумно и необходимо за спасяването на живота на военни от въоръжените сили на Украйна“, заяви Уран, цитиран от УНИАН.

Той добави още, че през следващите месец и половина „Украйна трябва да бъде нащрек. Страната ще премине през този труден момент“.

„Тъй като руската армия ще достигне максималната си ефективност през следващите месец и половина, те няма да могат да атакуват по-силно и по-интензивно, отколкото през следващия месец и половина. Украйна трябва да оцелее в този труден период“, добави астрологът.

Той уточни, че след 5 юни ситуацията в Украйна ще започне леко да се променя към по-добро. Промените могат да настъпят още през август 2022 г.

„След 5 юли Марс преминава в Телец. Трябва обаче да се уточни, че 5 юли ще е критичен за Украйна.

След това през юли ситуацията на фронта постепенно ще започне да се променя в полза на Украйна, а това има най-големи шансове да се случи до август и особено през август

Телецът е знак за Украйна и Богът на войната Марс ще загуби влиянието и силата си, преминавайки през Телец. Марс ще спре да облагодетелства руската армия през юли“, отбеляза експертът.

БЛИЦ припомня, че освен това той предупреди, че в следващите 10 години Украйна може да се разпадне, а в следващите няколко дни ще има удари по редица украински населени места, където се очакват много жертви – цивилни и военни.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!