Актрисата и писателка Алина Лозано от Колумбия обяви бременността си. Жената очаква дете от мъжа си, който е с 31 години по-млад от нея, съобщава The Sun.

55-годишната Лозано се е омъжила за 24-годишния Джим Веласкес през ноември 2023 г. Мъжът е бил почитател на бъдещата си съпруга от ранна детска възраст. Сватбата им, обаче, предизвика бурни дискусии в мрежата.

Много потребители вярват, че Веласкес се жени за Лозано само заради финансовата печалба. Актрисата обаче отрече тези слухове. Тя заяви, че Веласкес печели сам парите си и може да се справя сам.

Наскоро Веласкес и Лозано разказаха на феновете за ново радостно събитие, което се случи в живота им. Скоро те ще станат родители. Лозано отбелязва, че е успяла да забременее в зряла възраст благодарение на асистираните репродуктивни технологии.

За зачеването на детето, тя и съпругът й отишли в клиника за лечение на безплодие. Двойката похарчила около 100 милиона колумбийски песо (около 21 700 евро) за всички необходими процедури.

„Това са много пари, но си заслужаваше, защото сега можете сами да видите, че нашето малко чудо скоро ще се роди“, казва тя.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук