Самопровъзгласила се жена "кугър" (пума) разкри ползите от срещите с по-възрастна жена, твърдейки, че по-младите мъже я обичат.

След като е била омъжена в продължение на 24 години, Карън Лий Потър внезапно се озовава необвързана на 40 години след трагичната смърт на съпруга си. Въпреки че казва, че никога няма да се омъжи повторно, сега 65-годишната все пак се върна в света на запознанствата и откри, че се вижда с мъже, значително по-млади от нея.

Сега Карън Потър, който води подкаст, озаглавен Sex Talk With My Mom, споделя всякакви информации за секса и връзките. Карън не само предпочита да излиза с по-млади мъже, но вярва, че и по-възрастните жени са по-добри партньори. В TikTok тя изброява пет причини, поради които мъжете трябва да се срещат с "кугър" като нея.

„Без игри, увереност, опитна в леглото и живота, приключенски настроена, финансово независима“, пише тя. Феновете й се съгласяват и потвърждават, че обичат "кугърките“.

Един от потребителите пише: „Сега се срещам с една от тях. Аз съм на 52, тя на 67, играта в спалнята е страхотна.“ В друго видео към Карън се присъединява нейната приятелка Нанси Аткинсън, която също е "кугър". Те навлизат в повече подробности за това какво могат да получат по-младите мъже от срещи с по-възрастни жени.

Тя казва: "Горди сме, че сме над 60 и знаете ли какво открихме? Какво разбрахме за по-младите момчета?" Нанси отговори: "Че харесват по-възрастни жени."

@karenleepoter #adultsontiktokcheck #Over50 #olderwomen #تحدي_نستله_سكويزي #cougars #KarenLee #ilovecougars️ @karenleepoter @karenleepoter @karenleepoter ♬ Summer day - TimTaj

„Това е дяволски ясно“, казва Карън и добавя: „А защо харесват по-възрастни жени?“ Нанси обяснява: „Защото при по-възрастните жени се намира сигурност и доверие, което по-младите жени все още нямат.“

Тя също така разкрива, че по-възрастните жени предлагат "връзки без игри". Карън пита: „А какво ще кажете да ги научите на нови неща?

Това им харесва — казва Нанси. Защо мислите, че по-възрастните жени са квалифицирани да преподават нови неща. Тъй като са преживели много, те имат знанията“, казва Нанси, докато и двете жени разкриват, че „говорят от опит“.

Това беше достатъчно, за да убеди последователите на двете жени и да ги накара в коментарите да помолят жените да им дадат шанс.

„Вие сте моят тип красиви жени“, пише един от тях. Втори коментира: „Обичам да съм по-младият мъж“. Друг добавя: "Да, гордейте се, красиви дами."

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук