Суингър от Великобритания, който е присъствал на десетки секс партита в страната, разказа за тъмната им страна. Разкритията му бяха публикувани в YouTube канала на изданието Vice.

Мъжът, пожелал анонимност, който се появява на видеото с маска и е поискал да смени гласа си, казва, че хората не винаги ходят на подобни събития доброволно. Той обяснява, че понякога единият партньор убеждава другия и в резултат на това вторият не получава никакво удоволствие от случващото се.

Според него, той е виждал десетки пъти как самотни мъже заобикалят забраната да посещават суинг партита, където се допускат само двойки. Те плащат предварително на проститутки, за да се представят за техни приятелки.

Анонимният мъж добавя, че повечето от посетителите на подобни събития са възрастни бели мъже с пари, чиито спътнички явно са много по-млади от тях.

Той също така отбелязва, че на секс партитата има много малко хора, които не са особено привлекателни на външен вид. И ако ги срещнат, другите не общуват много с тях. „Много е тъжно, че тези хора сякаш са отфилтрирани“, споделя мислите си мъжът.

Британецът разказва, че неведнъж е виждал как хората се чувстват много некомфортно по време на секс парти, но те не са казвали нищо.

"На едно секс парти преди няколко години тъкмо бях приключил да правя секс с една жена, а съпругът й все още правеше секс с друга точно до нас. Видях, че на нея й беше много неприятно: не искаше той да бъде с друга жена и копнееше той да спре", казва британецът, редовен посетител на секс партита, интервюиран от Vice.

Той също така добавя, че понякога на секс партита средата буквално принуждава хората да правят секс, дори и да не искат. С течение на времето, според него, някои хора започват да се занимават с все по-перверзни практики в преследване на ярки усещания, а това отстрани изглежда изключително нездравословно.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук