Домът, в който е живял като дете сегашният президент на САЩ Доналд Тръмп вече може да бъде нает чрез платформата Airbnb. Самият Тръмп заявява, че не е много доволен от този факт. Къщата беше купена през миналата година от Майкъл Дейвис срещу сумата от 1.39 млн. USD, а три месеца по-късно той успя да я продаде срещу 2.14 млн. USD. Дейвис е останал изненадан, когато е разбрал, че новият собственик е решил да отдава имота под наем срещу 4000 USD на месец, а ако става дума за една нощувка цената да е 725 USD.

В обявата в платформата за отдаване под наем се набляга на известното минало на къщата и че голяма част от интериора на имота е запазен в първоначалния му вид, когато в него е живял днешният американски президент. Имотът разполага с 5 спални, 3 бани и е с 20 легла. Дизайнът на къщата е решен президентски стил, като разполага с антики.


На желаещите да наемат къщата им се предлага закуска, но се забравяна провеждането на купони и настаняването на домашни любимци. Собственикът на имота уточнява, че отдаването му в Airbnb е законно, тъй като в него живее един от бизнес партньорите му.