Тя е имала връзка с две жени, а в една от връзките е била арестувана за насилие, съблазни Илон Мъск, а сега обвинява Джони Деп в домашен тормоз, въпреки че той е този, който заведе делото. Житейският път на Амбър Хърд от бедно тексаско семейство до известна актриса не е бил лесен. Остава въпросът защо 3 милиона души не пожелаха тя да играе в Аквамен?

Процесът срещу Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд от дни е гореща тема както в родните, така и в световните медии. Много подробности от живота на Деп вече са широко известни на обществеността, но малцина знаят коя е била Амбър преди брака си с известния актьор, съобщава „Нова“.

Модел от Тексас

Родена в Остин, Тексас, Хърд не е била много богата, а баща ѝ Дейвид притежавал малка строителна компания. Тя има по-малка сестра Уитни. В младостта си Амбър не била актриса, а модел.

Тя е израснала в католическо и консервативно семейство и става атеистка на 16-годишна възраст, след като най-добрият ѝ приятел загива в автомобилна катастрофа. На следващата година тя напуснала гимназията, преместила се в Лос Анджелис и започнала да играе.

Три милиона души не искаха тя да играе в "Аквамен"

Амбър започва актьорската си кариера в музикалните клипове към песните "There Goes My Life" и "I Wasn't Prepared", както и в малки роли в телевизионни сериали. Тя получила първата си роля във филма от 2006 г., ролята, с която стана известна на обществеността, филма "Аквамен". Появата ѝ в продължението на този филм беше поставена под въпрос, след като над 3 милиона души подписаха петиция Амбър да загуби тази роля.

Тук съм, защото бившият ми съпруг ме съди

Джони Деп съди бившата си съпруга заради статия във „Вашингтон пост“ през 2018 г., в която Амбър пише, че е била жертва на домашно насилие. Въпреки че не е посочила името Джони в текста, е ясно, че е имала предвид него. Делото продължава няколко седмици, а Амбър свидетелства на последните заседания.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

„Тук съм, защото бившият ми съпруг ме съди. Мъча се да намеря думи, с които да опиша колко болезнено е това, ужасно е да седя тук седмици наред и да изпитвам всичко това. Това е най-мъчителното и трудно нещо, през което съм преминавала“, каза Амбър, на която, ако се съди по коментарите в социалните мрежи, малцина вярват.

Връзки с жени, арест за насилие

Амбър и Джони се срещат през 2011 г., когато тя е имала връзка с художника и фотограф Тася ван Ре, чиято фамилия носила по това време. Тогава Хърд заяви, че не иска да се вписва в определена сексуалност. По време на връзката си с Тася Амбър е била арестувана за насилие, но по-късно Ван Ре каза, че това е недоразумение.

„Имах успешни връзки и с мъже, и с жени“, признава Амбър.

След Деп актрисата има кратка връзка с милиардера Илон Мъск, а след това отново влиза във връзка с жена, продуцентката Бианка Бути.

Миналата година Амбър се сдоби и с дъщеря, която се роди от сурогатна майка.

Източник: "Телеграф"