Американка, позираща с мъртва коза и секс играчка по време на лов в Норфолк, Великобритания вбеси обществеността в цяла Шотландия, пише Мирър.
33-годишната Лариса Суитлик предизвика гнева в социалните мрежи, след като усмихнато позира с мъртва коза миналия месец по време на лов в Шотландия.
Яростните шотландци заявиха, че актът й е "варварски" и уточниха, че "вече не е добре дошла", но съдейки по снимки на социални мрежи, Лариса изобщо не обръща внимание на такива коментари.


Този път тя позира със секс играчка и мъртва коза, докато група жени ловци празнуваха 30-годишния рожден ден на нейна приятелка във Великобритания.


На това пътуване била и Джена Гьоринг, британска ловкиня, която напусна групата, защото Шиплик "не уважаваше животните". Тя каза, че Лариса била развълнувана от убийството на животни и, че играчката е подарък за рождения ден.

Според думите й Лариса е била "груба и арогантна" по време на пътуването. В една от предишните й публикации тя описва, че два дни е следила козата, преди да я убие.


Въпреки това, американката продължава да защитава делата си и дори създава своя собствена линия дрехи, които се присмиват на яростната реакция за снимките й. Тениските от колекцията съдържат лозунги като "Не ме оставяй да ви взема козата" и "Варварски ловец".

Превод: БЛИЦ