Известната холивудска актриса Анджелина Джоли работи върху нов проект. Бившата съпруга на Брад Пит ще прави детска програма по Би Би Си, съобщава „Контакт мюзик“.

44-годишната звезда смята, че следващото поколение трябва да „бъде подготвено“ да се справи с глобалните проблеми, но не иска да образова само собствените си деца за тях.

Попитана на какви ценности учи децата си Анджелина заяви: „Доброта – към другите и към тях самите. Важно е да бъдеш смирен, да познаваш свободите, които имаш, и с които си благословен и да се увериш, че помагаш на околните. И винаги да си знаеш мястото, ние сме хора и имаме много недостатъци. Ние сме малки частици от един доста по-голям свят“.

СНИМКИ разкриват колко секси е вече една от щерките на Анджелина Джоли

„Докато растяха разбрах, че децата ми са силни индивидуалисти, но са с открит ум към света. Опитвам се да им давам пример и да бъда добра и милостива по начина, по който собствената ми майка беше – обичаща и толерантна. Но, когато има битка, която трябва да се води, се хвърлям в боя. 

Трябва да подготвим следващото поколение, защото по света се случват толкова много неща, срещу които трябва да се изправят“, заявява актрисата.

Тревога: СНИМКА на Анджелина Джоли шокира света, какво се случва с актрисата?

„Работя по програма за деца съвместно с Би Би Си. Ние разчитаме на децата си, затова трябва да им дадем подходящото знание и подкрепа. Направихме много грешки, трябва да бъдем честни и да ги образоваме за света“, категорична е холивудската звезда.

Анджелина пише и книга – съвместно с „Амнести интернешънъл“, за деца, в която им разяснява правата им.