Всички световни медии отразяват с множество публикации раждането на още един наследник на британския престол. Каква ще бъде съдбата на бебето и какво се случва в семейството на Уилям и Кейт, разказва известната руска астроложка и тароложка Мариана Абравитова .
"За разлика от първите две деца на монархическата двойка, които са абсолютно творчески личности и никога няма да станат политици, новороденият син ще притежава дипломатически способности. Третото дете на Уилям и Кейт има генетичните заложби на всички поколения. Той е надарен с гъвкав ум и ще се прояви недвусмислено на политическата арена. Никога няма да стане лидер на държавата, но ще играе важна роля в живота на страната. Аз бих го нарекла бъдещия сив кардинал", заяви ясновидката.

Що се отнася до отношенията в семейството на Кейт Мидълтън и принц Уилям, то там всичко изглежда добре. Картите показват, че в момента всичко е съсредоточено върху децата и е подчинено на тях.

"Отношенията мъж-жена са малко замъглени, отишли са на заден план. Децата са станали за двойката обединяваща идея фикс. По-късно семейството ще се увеличи с едно дете, а малко след това дори с още едно. Кейт е поела ролята на многодетна майка и е много щастлива от това", казва медиумът.

Много хора обръщат внимание, че Кейт Мидълтън не изглежда много добре, но това не е изненадващо. Тя просто няма време да се възстанови. "Освен това тя не живее в семейството по толкова прост начин. Трудно е да се балансира между съпруга си и семейството му съпруга и в този смисъл не може да каже, че е щастлива. Кейт изглежда изпълнява мисията си, но тя не я вижда ясно и дори самата тя я мистифицира, чувствайки себе си като някакъв пратеник, който дарява на Обединеното кралство деца с кралска кръв ", добави Абравитова.

Превод и редакция: БЛИЦ