Баба на три внучета и нейният 22-годишен годеник, обмислят да се венчаят тази година. Необичайната любовна история включва още, 28 години разлика и известното приложение за запознанства Tinder, пише Глас бг.

Шарън Хоукинс е на петдесет години и среща Пери Хопстайн именно в интернет пространството.

Въпреки че, хората бъркат двойката за майка и син, те ни най-малко не се притесняват от разликата във възрастта си.

Учителката от щата Северна Каролина игнорира критиците си и заявява че възрастта й, няма да я спре от това да следва щастието.

През 2015 година жената, приключва 16-годишен брак, като обяснява, че е търсила някой, който да е съвместим със спонтанния ѝ характер.

Няколко години по-късно, тя се запознава със военнослужещия Пери, в приложението за запознанства.

Той не се притеснява нито от разликата им, нито от факта че Шарън има три деца, някои от които по-големи от него, нито от факта, че бъдещата му любима вече има внучета.През дните след запознанствотото двамата си пишат непрестанно, а след това Шарън го кани в дома си. Ето каква разказва тя за първата им среща:

“Той беше дори по-привлекателен на живо, говорихме си с часове.

Пери е стара душа и между нас има дълбока връзка, въпреки разликата във възрастта. Радвам се, че 23-годишната ми дъщеря, която живее с мен прие ситуацията.“

Едва след седмица, Пери отново е на гости на Шарон и готви на нея й дъщеря и вечеря.

Впоследствие и двамата започват да изпитват несигурност във връзката, именно заради разликата им. Следват месеци, през които не се виждат, но си пишат или чуват ежедневно.

Именно докато са разделени разбират, че си липсват и така през месец юни 2020-та официално стават двойка.

Двамата прекарват заедно пандемията, а Пери се запознава със синовете и внуците на Шарън, които с радост го приемат в семейството.

Сега щастливата двойка вече е сгодена и планира сватбата си, а Шарън смело заявява: „Не ме интересува глупавото число (възрастта), важен е Пери в който съм влюбена!“