Когато баща прегледал видеото, записано от бебефона, сърцето му буквално потънало в петите. На кадрите се вижда как малко момиченце играе на ръба на леглото и сякаш забелязва някого. 

Но в 11 часа и 37 минути се случва нещо странно. Видеото е качено в TikTok от потребителя joshdean0222.


"Дъщеря ми я влачат под леглото ... Жена ми смята, че сама е допълзяла там, но явно я е дръпнал някой," пише joshdean0222.

Кадрите показват как детето гледа под леглото и след това бавно пълзи там. Момичето не движи краката си и наистина изглежда сякаш някой я влачи. В този момент тя започва да вика майка си за помощ. След публикуването, видеото е гледано около 10 милиона пъти и повечето потребители остават в шок.

"Не, не, не! Отначало тя наистина пълзеше сама, но след това нещо започна да я дърпа! Искрено съжалявам, че това се случи с вашето семейство," пише Тей тай.

Имаше обаче и такива, които обясниха сълзите на детето с факта, че то просто се качи под леглото и не можало да излезе. Тогава таткото публикувал продължението на видеото, където майката на момичето влиза в стаята. Най-странното се случва в края.

 
@joshdean0222

#fyp#paranormal#wtf#ghost

♬ original sound - Josh Dean


Мъжът е сигурен, че в момента, в който жена му вдигнала креватчето и извадила уплашената дъщеря, точно до нея прелетяла бяла топка. Но мистиката не свършва дотук. Таткото продължава да качва видеоклипове на паранормалното от стаята на момичето, уверявайки, че всички тези ужасни неща наистина се случват.


Превод: БЛИЦ