Когато принц Хари и Меган Маркъл официално обявиха за годежа си, почитателите им по цял свят наблюдаваха със затаен дъх трогателното събитие. После влюбените дадоха интервю, в което разказаха как са се запознали, как са се решили на такава важна стъпка и какви са плановете им за бъдещето. 

Съдбата обаче подготви голяма изненада на влюбените гълъбчета. Внезапно на хоризонта се появи приятелка от детството на Меган, която реши да разкрие пред света "цялата истина" и да вгорчи живота на избраницата на Хари. 

Нинаки Приди си спомня с най-малки подробности деня, в който Маркъл се е омъжила за първи път и се е клела във вечна любов. Актрисата била на 30 години, когато пред повече от 100 гости обещала да се грижи и да подкрепя във всичко продуцента Тревър Енгелсън. А разкошното празненство продължило няколко дни! 


 
"Мег буквално сияеше от щастие", казва Нинаки. "Бяхме приятелки от 2-годишни, затова знаех, че тя винаги е мечтала да се омъжи", добавя тя. 

"Разплаках се, когато я видях в бялата рокля. Имаха много красива церемония на плажа. Бях много щастлива, че съм непосредствен участник в подобно тържество. И двамата написаха своите сватбени клетви. Те се обичаха толкова много...", спомня си тя. 

Нинаки добавя, че по това време Меган изиграла и първата си пълноценна роля в киното. "Това беше завладяващо време, тя се омъжи за този, с когото искаше да има деца", добавя Приди. 

Шест години по-късно обаче всичко е коренно различно. Първият брак на Меган вече е в историята, а актрисата вече е признала пред целия свят за годежа си с принц Хари. Много от приятелките, присъствали на предишната й сватба, вече не разговарят с нея. 

Нинаки признава, че е променила мнението си за Маркъл, след като последната се е отнесла толкова лошо с Тревър. Но, съдейки по думите й, тя много тъгува за времето, когато с Меган са били приятелки и с охота разказва за него. 

Момичетата са неразделни от най-ранна възраст. Заедно са учили, заедно са пътешествали, споделяли са тайни и мечти, подкрепяли са се след тежките разводи на родителите си. 

"Мег ми казваше, че не си представя живота без Тревър. Тя каза, че ако нещо се случи, никога няма да го преживее. Човекът, когото познавах, вече не съществува". 

Нинаки твърди, че дълго време не е могла да повярва, че Меган и Тревър са се разделили. Тя добавя, че ако Маркъл реши да прекрати отношенията си с някого, веднага става много студена. 

"Винаги е искала да бъде известна. Просто много обичаше да е център на внимание", разказва още приятелката от детството. 

Сега Нинаки е стилна млада жена. Работи като дизайнер в Лос Анджелис и често си спомня за отношенията си с актрисата: "Обичахме се като сестри. Краят на приятелството ни приличаше на смърт". 

Меган и Тревър се срещат шест месеца след като младата жена завършва университета. Тя била на 23 години, а избраникът й - с пет години по-възрастен. Висок и красив мъж, който вече се радвал на успешна кариера в киното. 

Въпреки че е дете на разведени родители, актрисата винаги е мечтала да има семейство. "Определено чакаше да има деца с голямо нетърпение. Тя действително искаше да бъде майка", казва още Нинаки. 

С нарастване на популярността на Меган, Приди все по-трудно разпознавала своята приятелка. Маркъл спряла да има време за старите си другари, възползвала се умело от статуса си и безцеремонно поставяла исканията си. 

"Сякаш цял живот е планирала този брак. Зная, че винаги се е интересувала от живота на кралското семейство, дори имаше книга за принцеса Даяна. Когато беше омъжена, не спираше да говори на Тревър, че иска да отиде в Лондон и да поживее там около месец. Не бях учудена, когато разбрах за връзката й с принца. Някога тя с възторг гледаше филма "Дневниците на принцесата", в който най-обикновено момиче изведнъж започва да управлява цяло кралство. Меган беше въодушевена от тази мисъл". 

Двете млади жени отдавна не разговарят помежду си. Но Нинаки поддържа топли отношения с бившия съпруг на Меган. Тя знае, че продуцентът работи над филм за момиче, влюбено в красив принц. Нещо много познато, нали? 

Превод: БЛИЦ

Източник: Офигено