Годениците принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха истинска сензацията с първата си поява като бъдещи съпрузи.

Дни след като официално обявиха годежа си,  принц Хари и неговата бъдеща съпруга Меган се отправиха към първия си официален ангажимент. Подобни събития за в бъдеще ще бъдат тяхно ежедневие, а видимо засега им доставят удоволствие.

Маркъл е свикнала с прожектори, камери и насочени към нея погледи.


Но сега всички гледат на нея не като успешно актриса, а като бъдещ член на кралското семейства. И със сигурност ще й отнеме време докато успее да се ошлайфа откъм поведение. И двамата с принц Хари са доста емоционални и импулсивни личности и трудно успяват да прикриват емоциите си.

Докато някои смятат това за минуси, на поданиците на короната видимо им харесва да чувства членовете на кралското семейство като свои равни, Днес принц Хари и Меган Маркъл се появиха на събитието по случай световния ден за борба със СПИН. То се проведе в Нотингам.

Няма спор, че появата на годениците успя да отмести акцента на събитието, но това бе напълно очаквано от всички. Пристигането им пред Националния музей на справедливостта предизвика редица радостни възгласи, а мнозина пожелаха да се снимат с влюбените, пише nova.bg.

Принц Хари и Меган Маркъл тепърва ще поемат купища подобни ангажименти. Двамата ще се сдобият с титлите херцог и херцогиня на Съсекс след сватбата си през май догодина. Те и сега са ангажирани с благотворителни кауза, а обединяването им в брачен съюз със сигурност ще повлияе положително на бъдещите им успехи.