Датската супермоделка Хелена Кристенсен е участвала в нова откровена фотосесия и е развълнувала феновете си. Съответната серия от фотографии се появи на страницата ѝ в Instagram.

52-годишната звезда показа фигурата си в различни бански костюми. Така на една от снимките тя е заснета в цял черен бански с дълбоко деколте и сламена широкопола шапка.

На друга фотография Кристенсен позира отново в черен бански, но състоящ се от две части, а на трета - в бял сливащ се бански с отворен гръб, легнала до водата. Публикацията има вече над 20 хил. харесвания.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)


Потребителите в мрежата се възхитиха и похвалиха външния вид на моделката в коментарите си. "Сега си по-зашеметяваща, отколкото преди 30 години. Как изобщо е възможно това?", "Кралица", "Каква невероятна фигура!", "Много красива, сякаш не си от тази планета", "Изобщо не си остаряла, изглеждаш като на 20 години. "Наистина прекрасна!" - възхищават се те.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)


По-рано през юни Хелена Кристенсен се снима топлес сред природата. Звездата позира в различни бански костюми по време на почивката си. На една от фотографиите тя е запечатана без сутиен в жълти бански до едно дърво.

Превод и редакция: БЛИЦ