Бивша учителка от САЩ, която напуснала преподаването, за да преследва порно кариера, е разочарована от избора си. Тя говори за това в интервю за St. Louis Post-Dispatch.

32-годишната Мегън Гейтър предизвика скандал през есента на 2023 г., когато беше уволнена от училище в Сейнт Клер, Мисури, заради заснемане на порно съдържание за платформата OnlyFans.

Преди това Бриана Копидж от същото училище загуби работата си по същия начин. И двете жени не афишираха своята допълнителна работа и се снимаха в порно заради ниски доходи, които им позволяваха да изплатят студентските си заеми. Освен това те не показват лицата си във видеата.

Бриана Копидж

Гейтър признава, че сега печели около 22 хиляди долара на месец от порно, но новата й кариера я е превърнала в „абсолютен изгнаник“ в родния й град.

„Много хора казват, че трябва да съм щастлива. Но не бих пожелал на никого такава последна година като моята. Учих 12 години, за да преподавам, а сега всичко това го няма“, казва тя. „Поглеждайки назад, не бих посъветвал никого да прави това. Ако можех да върна времето назад, щях да се накарам да не го правя.”

Порно актрисата не таи злоба към училището и колегите си, но е разочарована, че някой я е предал, въпреки че не показва лицето си на клиповете. Тя признава, че е била наясно с рисковете, когато е регистрирала акаунт в OnlyFans, и дори се е консултирала със съпруга си за това.

„Знам, че направих своя избор. Но който ме предаде, искам да го попитам: „Нужно ли беше?“ Какво лошо му направих, за да извърши това?“ — пита Гейтър.

Освен това тя казва, че се е сблъсквала с остри критики от някои приятели и роднини и много потребители в мрежата я обиждат ежедневно. Сега жената е принудена да ходи на психолог, а двамата със съпруга й изпращат двете им деца на училище в друг район.

Гейтър планира да похарчи парите, които печели от порно, за да продължи образованието си и да получи докторска степен. В този случай тя ще има възможност да преподава в колежи.

„Моят съвет е да помислите внимателно за последствията от подобна стъпка. Приемете тези последствия като ваша реалност, защото с вас ще се случи същото, което се случи с мен. Съгласни ли сте да загубите професията си завинаги?", казва Гейтър.

Превод и редакция: БЛИЦ