Бившата любима на рапъра Тимати и подгласничка на "Мис Русия" 2012 е изключително популярна в Инстаграм, където има над 6,5 милиона последователи. Алена Шишкова често демонстрира фигурата си на снимките. Но последното фото, което сподели, притесни много феновете й.

Алена публикува селфи и видео, на които е с къса бяла рокличка. Към тях е допълнила, че е време за тренировка. Работата на русата красавица я принуждава да спазва режим и да се грижи за фигурата си, но феновете й се притесняват, че изглежда прекалено слаба. Абонатите са изключително шокирани от тънкото краче на миската, което се подава под бялата рокличка. Един от коментарите гласи, че жената се е докарала до болестно състояние и трябва да се лекува от анорексия.В същото време, има такива, които оправдаха прекомерната й загуба на тегло с това, че може би страда заради бременността на новата приятелка на Тимати - Анастасия Решетова. 

Припомняме, че наскоро Тимати и Настя съобщиха щастливата новина в социалните мрежи, като споделиха уникални снимки от първата им съвместна фотосесия като бъдещи родители.