Водещият на радиопредаването "Обяд с Брус"- Брус Бози, в новия епизод беше домакин на бившия агент 007 Даниел Крейг и те разговаряха защо актьорът обича да ходи по гей барове.

"От доста време ходя на гей барове. Една от причините е, че в тези барове няма толкова побоища, колкото в другите", каза Крейг и обясни, че е започнал да излиза на млади години за да избегне замесването в пиянски сбивания."Гей баровете са чудесно място за излизане, защото всички са спокойни. И можете да срещнете момичета, които идват по същите причини, поради които и аз ходя. Много ми харесва."

По време на разговора Крейг си спомни, че прекарва време с приятелите си в гей барове.„Беше през 2010 г. в гей бара Rustefish във Венис Бийч, Калифорния.“

Той и приятелите му бяха забелязани от медиите, така че на следващия ден вечерният му излет стана обществено достояние.„Беше странна ситуация, защото не бяхме направили нищо лошо“, казва Крейг, който искал да се премести в Калифорния, която според него предизвиква „невероятни чувства“.

Превод: БЛИЦ