Тазгодишното издание на конкурса „Global Travel Retail Masters“ 2020 отличи Black Ram Whisky със златен медал в категорията „World Whisky“.

Форумът, който ежегодно се организира от специализираното британско списание „The Spirits Business“ традиционно събира на едно място множество производители на уиски от целия свят, за да излъчи най-добрите на световната сцена.

Тази година събитието се проведе в началото на септември в Лондон,  а предложенията бяха оценявани от топ дегустатори, журналисти, бармани и търговци, които останаха възхитени от уникалната мекота, високо качество и вкус на Black Ram Whisky.

Black Ram Whisky отлежава минимум три години в дъбови бъчви. Отличава се със златистожълт цвят с фини кафяви оттенъци, приятен аромат на дъб и малц и леки опушени тонове. Напитката се е наложила както със своите вкусови качества, така и с уникалния си външен вид.

Black Ram Whisky се радва на огромен интерес не само у нас, но и в чужбина. Изнася се за държави от Средния изток, Южна и Източна Азия, Китай, Хонг Конг, Сингапур, Западна и Източна Африка, Балканите и продължава да завладява все повече нови световни пазари.