Серийният сърцеразбивач Лембит Опик е бил изхвърлен от годеницата си за пореден път заради кръшкането си с бляскава рускиня,  пише Дейли Мейл.Бившият депутат от либералдемократите - по-известен с постоянните си забежки, отколкото с нещо, което е постигнал в Уестминстър, предизвика гнева на българската му годеница Сабина Ванкова, след като тя забеляза снимки на него с Наталия Хомутинкова. Опик се оправдал, че двамата били командировани до Париж и Ница.След месеци консултации как да постигнат спокойна раздяла, г-жа Ванкова, българска адвокатка, миналата седмица наредила на г-н Опик да напусне дома им в Епсъм, Съри, и да се премести обратно в своя апартамент в Южен Лондон.Ванкова, 36-годишна, майка на двегодишната дъщеря на двойката, каза пред The Mail on Sunday: „Казах на Лембит да се изнесе. Проведохме професионална терапия. Не искам повече да мълча. Иска ми се никога да не съм се забърквала с него. Това е урок да чакаме подходящия мъж и да не избързваме.Тя не е убедена от уверенията на 55-годишния политик, че пътуванията му с г-жа Хомутинкова са свързани с работата му за Асгардия, организация, която се стреми да намери начин да продължи човешката раса извън Земята. „Той се среща с Наталия във Франция, мисля също и Милано“, каза тя.„Видях снимките и забелязах, че когато се връщаше от работните си пътувания, в чантата си имаше презервативи.  Беше странно, но вярвах, че той просто  е отишъл заради работата си, но сега изглежда, че може би е имало още нещо."Тя се разгневила още повече, когато видяла разписка на British Airways, която показва, че е похарчил 68 паунда за парфюм Jo Malone и обеци за 25 британски лири по време на полет през декември - подаръци, за които подозира, че може да са били за госпожица Хомутинкова.

Попитана за раздялата, госпожица Ванкова каза: „Знам, че исках да прекратя отношенията ни от януари, но се опитах да оправя нещата в името на дъщеря ни.  Казах му, че искам да се разделим - това е всичко. Писна ми от него да прави едно и също нещо отново и отново. Трябва да изляза от тази връзка."

"Дейли Мейл" припомня, че това е само една от многобройните изневери, с които Опик е слагал рога на българката през годините с манекенки и модели. Една от тях е с бившата съпруга на футболната легенда Джордж Бест.

Превод: БЛИЦ