Бившият  английски депутат Лембит Опик, който настоява, че с предишната съпруга на футболиста Джордж Бест - Алекс са само приятели, се издънил пред българската си приятелка по най-безумен начин, пише Дейли Мейл.52-годишният политик бил фотографиран в твърде интимна поза с Алекс Бест в Маракеш миналото лято. Пикантната снимка, на която се вижда как той целува гърдите на Алекс била изпратена на българката Събина Ванкова не от друг, а от самия Опик. Това той направил съвсем неволно като объркал пощите.33-годишната адвокатка Ванкова получила снимките, които във времето са били заснети в ден, когато знаела, че той е в командировка.По времето на изневярата двамата с Опик опитвали да заченат бебе, по-късно се ражда дъщеря им Анджелина.

Българката казва пред The Sun: "Не можех да повярвам, когато получих снимката. Той винаги е настоявал, че са само добри приятели, аз имах своите подозрения. Снимката показва, че приятелството им е преминало линията."

Тя добавя: "Той каза, че някой направил снимката, но не знае кой. Били много хора, и други се снимали така с Алекс. Аз разбира се не го вярвам. Бях с разбито сърце. Повече не го обичам и не искам да имам нищо общо с него."

Самият Опик и Алекс Бест отказват да коментират снимката.

Превод: БЛИЦ