Борат се пошегува с всеки ъгъл на режима на Доналд Тръмп в новия си последващ филм, включително залавянето на Руди Джулиани с червена ръка по време на „невинно секси време“. Сега той сподели нов вирусен видеоклип, в който „15-годишната му дъщеря“ прониква в Белия дом, преструвайки се на репортер на OAN.

„Тръмп много внимава кого пуска в събитията и къщата си“, туитна Борат, когато споделя видеото. „Не е необходим тест на Covid - High 5!“


В клипа, който не се появява във филма, „дъщерята“ на Борат Тутар (изиграна от 24-годишната българска актриса Мария Бакалова) се преструва, че работи като кореспондента към Белия дом на OAN Шанел Рион, докато истинската Шанел я развежда из Белия дом, пише SoS. Посочената дата е 20 септември, което е само дни преди Тръмп да даде положителен резултат за COVID-19. В един момент Тутар се появява в една и съща стая с Тръмп - и никой не носи маски.
Кадрите включват и кадър с Рион, която пита Тръмп дали смята, че „китайската храна“ е расистки термин, срамежливата Тутар нервно се представя на Доналд Тръмп-младши и брилянтна размяна между Тутар и Рион на поляната на Белия дом. „Защо всички фалшиви журналисти са отляво, а не отдясно?“  пита тя. Може би не е изненадващо, че Рион няма отговор.

„Карат дъщеря ми в Белия дом“, говори Борат зад кадър. „Няма нужда от проверка за сигурност или маски за предпазване!“ 
Борат също успял да се промъкне в същата стая с Майк Пенс (докато бил облечен като Тръмп). Това наистина ви кара да се зачудите кой се грижи за сигурността в Белия дом.

Превод: БЛИЦ