Един начинаещ украински блогър дълго ще си спомня за вредата и травмиращия характер на своята шега.

Той и негов приятел отиват да се пошегуват на моста Кличко в центъра на Киев, като предават всичко случващо се на видео онлайн, информират световните издания.

Приятелите забелязали сред разхождащите се красиво момиче с дълга коса. Тя тъкмо планирала да се качи на скутера си и да тръгне, но се забавила, докато проверява телефона си.

Затова блогърът решава да си направи шега с нея и да я целуне, на което непознатата, разбира се, реагира с възмущение. Тя се отдръпва и започва да изразява недоволството си, но в същата секунда върху лицето на шегаджията се стоварва юмрук.

Един минувач, който бил наблизо, се притекъл на помощ на момичето, а операторът бързо се отдалечава от своя приятел, предпочитайки да се спаси.

Видеоклипът е станал вирусен в Telegram, а потребителите в мрежата определено на са съпричастни към шегаджиите, които са готови на всичко в името на славата. Коментиращите взимат страната на яростния защитник на момичето. Някой е предположил, че това е бащата на момичето, но това не е потвърдено.

Превод и редакция: БЛИЦ