Потребителите в мрежата се възмутиха и скочиха срещу инструкции как да правиме секс в самолета. Те са били публикувани от журналистката Мария Арзамасова на страницата й в Инстаграм. Самата тя води блог на сексуална тематика, кръстен: "Давай, Маша".

В публикацията си тя споделя впечатленията си от налетените хиляди мили и предлага на феновете си да правят секс в салона на самолета. Вместо очакваната подкрепа, обаче, Мария Арзамасова среща повече възмущение.

"Добре е, все пак, до вас да няма трети човек на седалката - все пак се случва често и самите полети да не са пълни. Защото изведнъж може да му се прииска и той да стане "член на клуба"", пише Мария.

Тя съветва феновете си да правят секс и в тоалетната на самолета. 

Инструкциите й предизвикаха редица негативни коментари:

"Та това е нарушение на личното пространство на хората, които летят до други такива, правещи секс. Веднъж ми се случи нещо подобно и беше отвратително. Смятам, че самолетът е обществено място и имам право да не чувам и да не виждам такива хора. Да не говорим, че това си е нарушение на обществения ред, което заслужава глоба", пише потребителка.

"Не съм консервативна, но не разбирам нещо подобно, самолетът е обществено място", коментира друга жена.

"Да направя нещо подобно не би ми позволила нито съвестта, нито усещането за срам. Ако имах личен самолет - да, никакъв проблем, но така, пред всички, както вие, Мария, предлагате да го направя, е неприлично", гласи мнението на мъж под поста на блогърката.
 

Всъщност подобни сцени в самолета не са рядкост. Само преди време двама души скандализираха останалите пътници, след като правеха секс на борда на самолета по време на полет от Манчестър до Ибиса.

Превод БЛИЦ