Бившата учителка от Волгоградска област Ангелина Дорофеева, която преди две години бе уличена в интимни отношения с 15-годишен ученик, загина след катастрофа с автомобил, съобщава Флагман бг, позовавайки се на световни медии.
Произшествието станало още през декември, но гибелта на учителката е оповестена едва сега.От полицията съобщили, че на 28 декември джип Нисан Кашкай, в който пътувала Дорофеева, се врязал в светофар. Пострадали две от пътничките в джипа. Учителката била откарана в болница, но лекарите не успели да я спасят.

Image result for ангелина дорофеева

Красивата учителка стана известна в цяла Русия преди две години, когато родителите на 15-годишен ученик прочели негова кореспонденция в социалните мрежи. Станало ясно, че юношата е имал интимна връзка с 28-годишната учителка.

Ангелина Дорофеева.

Срещу Дорофеева бе образувано углавно дело. Тя получи 2-годишна условна присъда и забрана да се занимава с педагогическа дейност за срок от 3 години.

Ангелина Дорофеева и Алексей.

Загиналата оставя сираци две деца, за които сега се грижи баба им. Социалните служби обаче може да й ги отнемат заради опасения, че пенсионерката не може да се справи с възпитанието им.

   Откровенные фото с учительницей в телефоне сына обнаружила его мать.