Коронавирусът се разпространява по целия свят със страшна сила. А хората са принудени да предприемат различни мерки, за да се предпазят от опасното заболяване. 

Голяма част са ограничили до минимум посещението на масови мероприятия и ползват специални средства за дезинфекция. А богатите... Те вече са предприели по-екстремни мерки, за да не се заразят с опасната болест.

Богаташите бягат към най-отдалечените кътчета на света, използват маски за 160 долара и се опитват да се скрият от коронавируса в специални бункери, където приемат скъпи витамини за защита.

Скорошно проучване установи, че повечето заможни хора са започнали да летят с частни самолети в желанието си възможно най-бързо да напуснат страните с висок риск от коронавирусна инфекция.
 
The Guardian съобщава, че голяма част от хората с пари се отправят към убежища, предназначени за природни бедствия. Някои от тях се насочват към бункерите, които се подготвяха за края на света през 2012 година, който така и не се случи.

Със себе си са взели и опитни лекари в случай, че коронавирусната инфекция все пак ги порази.
 
Но дори и това не им помага да избягат от болестта и много известни хора вече признаха, че техни роднини все пак са се заразили с коронавирус.