"Имало едно време в Холивуд", както и другите филми на Куентин Тарантино, имаше ефект на бомба със закъснител, а и бе с най-добрия старт сред лентите на режисьора. Новата му творба обаче вече успя да си спечели обвинения в расизъм и неуважения. 

В най-големия интернет ресурс за филми - IMDb, "Имало едно време в Холивуд" е с оценка от 8.2 бала. За съжаление, далеч не се е харесала на всички, все пак в него липсва типичното за Тарантино насилие, както и присъщото на режисьора остроумие.  

 

Но поводи за нова и нова информация обаче лентата генерира с поразителна скорост. През изминалите дни се появи информация, че Брад Пит се е срещнал на снимачната площадка с новата си любов.  

 

Става дума за американската актриса с панамски корени Саманта Робинсън. Във филма на Тарантино тя изпълнява ролята на наследницата на империя за кафе Абигейл Фолджър.

  

Малък спойлер и важно уточнение - Саманта и Брад нямат нито една обща сцена във филма. А отношенията им са започнали съвсем случайно.  

 

Запознат източник е убеден, че отношенията им започнали, защото Робинсън много приличала на предишната изгора на Пит - Джоли. Най-малкото те са един тип жени.  

 

"Притеглянето им един към друг е безспорно... Тя определено прилича на Анджи, а това е неговият типаж. Те се наслаждават на компанията си и прекарват много време заедно", твърди източникът. 

 

Също се твърди, че двойката вече многократно се е срещала тайно. Цялата снимачна група с интерес е следила за развоя на този сюжет.  

 

Но, въпреки всичко, вероятността за това, че слуховете са лъжа, е огромна. Някои издания дори се свързаха с представителите на Пит, които категорично са отрекли любовната връзка. 

 

 

 

Превод и редакция: БЛИЦ