В съдбовния ден 25-годишнаат танцьорка и модел Вираван Кедкери, която чакала дете, отиде на масаж на краката.

Но по време на процедурата момичето изведнъж припаднало. Персоналът се опитал да я свести, но безрезултатно.Скоро пристигнали лекари и Вираван веднага била отведена в болницата. Но още в линейката тя  претърпяла инсулт и сърдечен арест в линейката, което предизвикало спонтанен аборт на модела, пише Mirror.

Лекарите диагностицирали белодробна емболия при момичето - запушване на белодробната артерия или нейните разклонения с кръвни съсиреци.

Вираван изпаднала в кома, от която така и не излязла. В продължение на шест месеца роднини и петгодишният й син дежуряха в болницата.

Но според чичото на момичето, Чайват Хами, те осъзнали, че тя няма никакъв шанс. Накрая Вираван била изключена от апарата за поддържане на жизнената дейност.

Първоначално полицията отказала да проведе разследване, като решила, че това е само частен спор между семейството и масажистата. Но те се наложило да го направят след вниманието на медиите.

Роднините на момичето повдигат повтарящи се обвинения. И сега правоприлагащите органи ще трябва да разберат дали масажистката е била достатъчно квалифицирана да прави тайландски масаж на бременни жени.

Според тях персоналът не е трябвало да обслужва момичето в нейното положение.

Превод: БЛИЦ