22-бременно момиче намушка до смърт приятеля си. След като осъзнала какво е направила, младата жена позвънила в полицията, съобщава  gubdaily.ru.
Кървавата разпра се е разиграла на 20 февруари в руския град Петрозаводск. Младата жена побесняла, хванала ножа и намушкала 24-годишното си гадже Игор 12 пъти.Приятели на загиналия разказват, че причина за скандала между тях може да е станало обстоятелството, че същия ден Игор се е успал за работа. „Първо започнала да му крещи, разбила чаша в главата му, след това грабнала ножа”, твърдят приятели на двойката.

По думите им, влюбените и друг път са имали конфликти, които били провокирани от момичето. Момичето често налагала приятеля си, оставяйки синини и кръвонасядания по тялото му.

Приятелите на Игор споделят още, че бременната жена имала проблеми с алкохола и не изключват в нощта на убийството да е била на градус.Жената вече има едно дете, което е на 5 години и за чието възпитание основно се грижи майка й.

Приятелите на двойката са поразени от жестокостта, с която момичето е извършило убийството. По думите им, след като многократно намушкала клетника, тя отишла до магазина. Когато се прибрала, младият мъж вече бил мъртъв.

Смъртта е настъпила в 00:25 часа. Няколко часа преди това Игор за последно е влязъл в профила си във „ВКонтакте”. Албумите му изобилстват от снимки с любимото момиче. Двамата изглеждат много щастливи и си разменят страстни целувки. 

„Обичам те безумно, винаги искам да съм с теб, любима”, пише Игор и добавя сърчица към думите си.

Възрастните родители на жертвата са в шок от случилото се, въпреки че знаели, че младите често се карат.

По думите на близки на убития, заради положението, в което се намира, 22-годишната убийца е под домашен арест.

Превод: БЛИЦ