Трогателна история за две момичета, които се намират след 12 години раздяла, просълзи мрежата. Защото да срещнеш истински приятел е толкова трудно, колкото и да намериш голямата любов.

Именно по тази причина жителка на американския щат Мисисипи решила да направи всичко възможно, за да открие веселото момиченце, с което се запознала преди 12 години, пише The Sun.Двете момичета се срещат на круизен кораб и веднага си допадат. Дружбата им обаче не трае дълго, защото след края на плаването трябва да се разделят. Бриана живее в Мисисипи, а Хайди – на 2 000 км. от нея, в Калифорния. След края на круиза те повече не се виждат. 12 години по-късно обаче Бриана решава да намери Хайди чрез социалната мрежа."Здравей, Туитър. Срещнах това момиче по време на хавайски круиз през 2006 г. За краткото време станахме много добри приятелки. Затова се нуждая от вашата помощ. Много ми е мъчно за нея и искам да разбера какво се случва с нея. Моля ви, споделяйте поста ми”, написала Бриана в социалната мрежа.
 
Постът й събрал 220 000 лайка и бил споделен 100 000 пъти. А 11 часа по-късно Хайди осъществила контакт с нея. „Разбрах, че ме търсиш”, написала тя, а към поста си прикачила снимка от круиза."За последно ползвах Туитър преди 100 години, но реших да вляза и първото, което видях, беше твоята издирвателна операция”, добавила тя.
 
Превод: БЛИЦ