В неделя кралско семейство във Великобритания отдаде почит на загиналите в Първата и Втората световна война. Неделята за възпоменание е неделята, която е най-близо до 11 ноември - денят, в който Обединеното кралство отдава почит на загубилите живота си във двете световни войни.

Драма: Наложиха тежка забрана на Кейт Мидълтън заради принцеса Даяна

Принц Хари и съпругата му Меган не станаха част от церемонията, защото са далеч от Острова. Двамата започнаха нов живот в Съединените щати.

Те обаче почетоха британската традиция по собствен начин в САЩ. Двамата отидоха на националното гробище в Лос Анджелис, където положиха цветя. Меган беше с черен тоалет, а принц Хари с тъмно син костюм.

Двойката бе сложила по един мак на ревера си в знак на почит към загиналите. Хари беше поставил и военни медали на костюма си.

Кейт Мидълтън потъпка едно от най-строгите правила на Елизабет II ВИДЕО

Според някои американски медии, цветята, които положиха са набрани от Меган от градината им в новият им дом в САЩ.
Меган и Хари, които прекараха 10 години във въоръжените сили и предприеха две обиколки на Афганистан, искаха лично да отбележат деня по свой собствен начин, обясни техният говорител.

Херцогът и херцогинята положиха и венец, на който пише: "В памет на мъжете, които дадоха живота си, за да защитят страната си".

8 случая, в които Меган Маркъл изкопира Кейт Мидълтън СНИМКИ

Двамата спазваха и противоепидемичните мерки и носеха маски, махнаха ги, когато имаха необходимото разстояние.