Австралийката Натали Хоскинсън е разказала, че се е омъжила за възлюбения си в болничното отделение, в което лежал неизлечимо болният й баща, съобщава "Сън".
Според думите на Натали, нейният баща Дейвид, с когото тя била в много близки отношения, е диагностициран с рак на 60-годишна възраст, но е живял 13 години по-дълго, отколкото лекарите са смятали.

На 73-годишна възраст гърбът на мъжа го болял все по-често и той попаднал в болницата, където му открили тумор на белия дроб. Състоянието му започнало бързо да се влошава.

В болницата, на бащата на Натали му дали морфин и той заспал. По-късно семейството на Хоскинсън чува от медицинска сестра, че мъжът вече няма да се събуди.

37-годишната Натали е разказала, че е помолила лекарите да й вземат органите, за да спасят нейния баща, но те казали, че нищо вече не може да му помогне. Тогава жената си спомнила, че винаги си е мечтала баща й да бъде на сватбата й.Тя получила разрешение от болницата, а годеникът й Тим се съгласил да проведат церемонията в болничното отделение. Нощта преди сватбата Натали и майка й прекарали в стаята на баща си, а на следващата сутрин момичето се прибрало, взело бялата рокля и се върнало в болницата, където й направили сватбен грим и прическа.


Починалият баща на на булката

Веднага след като Натали и Тим си казали „да“ един на друг, Дейвид вдишал въздух за последен път и починал. „Усетих, че духът на баща ми си отиде. Той беше с мен до самия край, както винаги “, споделя австралийката.Тя е казала, че сега отбелязва годишнината от сватбата заедно с годишнината от смъртта на баща си. Но също така тя подчертава, че много се радва, че баща й въпреки всичко е присъствал на бракосъчетанието ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ