В момента, в който десетки обвинения в сексуално посегателство са повдигнати срещу филмовия продуцент Харви Уайнстийн, актрисата Чарлийз Терон споделя, че "никак не е изненадана", че Уайнстийн злоупотребява с властта си.

Но сега, в интервю пред New York Times, което актрисата дава наскоро, тя дава повече подробности около това как точно той е тормозел и е преспивал със звездите на Miramax.

"Настройваше жените една срещу друга. Той беше много добър в това. Например, започваше с нещо като "Вече съм говорила с Гуинет (Полтроу) за тази роля" или една от първите му реплики беше, че Рене Зелуегър и аз сме спали с него, за да получим роли. За него нямаше граници... Винаги искаше да противопоставя жените една на друга, дори убеждавайки ги да правят секс с него."

В съдебен иск срещу Уайнстийн, подаден от актрисата Мелиса Сейджмилър през декември 2017 г., тя твърди, че продуцентът постоянно се хвалел, че е правил секс с известни актриси, за да убеди други жени да спят с него. Тогава Уайнстийн отрича да е лъгал, че е имал сексуални отношения с Чарлийз Терон, Рене Зелуегър и Гуинет Полтроу и твърди, че "никога не е заявявал, че е спал с някоя от тях".