37-годишният черногорски фолк певец Божан Томович се опита да се самоубие през уикенда, но трагичният изход бе избегнат, когато полицията щурмува апартамента му, пише Вечер.

Певецът Томович публикува прощално съобщение в профила си в Instagram, в което се извини на близките си и поиска той да бъде погребан в Цетине.

„Майко, брат, извинявайте, но вече не мога. Никой не е виновен. Заминавам щастливо при моята Тая. Погребете ме в Цетине, това е единственото ми и последно желание ", написа певецът, който иначе страда от тежко психично заболяване - биполярно разстройство.
Черногорската полиция получила обаждане от съседи, които съобщили, че в апартамента на известния певец се случва нещо странно. След акцията Боян е намерен в критично състояние.

Наскоро Боян Томович бе изгонен от риалити шоуто "Ферма" преди четири години заради насилственото си поведение.

Томович тогава се качи на оградата и избяга от фермата. Веднага бил върнат в имота, но веднага започнал да издирва Зорика Маркович, за да я пребие.

Участниците твърдят, че Божан е бил под влиянието на хапчета, които е комбинирал с алкохол, така че събитието през този уикенд, което разтърси обществото, било свързано с консумацията му на забранени вещества.

Божан Томович отдавна не е на музикалната сцена, а наскоро разкри, че има биполярно разстройство, хронично психично заболяване, известно като разстройство на настроението.

Превод: БЛИЦ