Жена от България, която иска да има най-големите устни в света, сподели снимки на които са още по-големи отпреди, пише Daily Star. 

Андреа Иванова от България заяви, че иска да има най-големите устни в света и няма да спира да се опитва да постигне желания си вид.На 22-годишната Барби са й правили общо 17 инжекции в устните, като е имала две през последните три месеца, които струват средно 134 паунда на лечение.

И сега тя планира да направи поне още една или две още до края на тази година.

Студентката започнала трансформацията си миналата година и казва, че се чувства по-щастлива с по-големи устни - но настоява, че все още има конкуренция.

По-рано, фенката на Барби беше цитирана да казва: „Харесвам устните си сега повече от преди. Чувствам се много добре и много щастлива с новите си устни, защото според мен с по-големи устни изглеждам по-хубава."Посетих почти всички клиники за естетични процедури в София [българската столица] и си сложих почти всички видове филъри за устни."

"Не съм броила парите за тези процедури. Не знам точно колко пари съм похарчила за устните си."

Андреа има своя собствена страница в Instagram, с общо 15 000 последователи, където публикува селфита на големите си устни.

Въпреки критиките в интернет, фенката на пластичната хирургия настоява, че обича външния си вид и не се интересува от мнението на хората.Тя добавя: „Получавам хиляди съобщения и комплименти за устните и облеклото си, както и на моята визия и стил всеки ден от хора по целия свят.“

Андреа продължава: „Имам и положителни, и отрицателни коментари, но жените пишат повечето от отрицателните коментари.

„Има хора, които ме харесват с по-големи устни и има хора, които ме харесват с по-малки устни, но за мен това няма значение, защото за мен е важно на мен как ми харесва.

"Аз съм широко скроена и смятам, че хората трябва да бъдат свободни да избират, кое за тях е голямо, по-голямо или твърде голямо. За мен няма граници."

Превод: БЛИЦ