Ема Хеминг Уилис, съпруга на актьора Брус Уилис, който навърши 68 години вчера, сподели своите "мъка и тъга", свързани с нелечимата деменция, от която мъжът й страда, съобщи Би Би Си.

"Започнах деня си плачейки, както си личи по подпухналите ми очи", каза тя във видео, публикувано в Инстаграм. "Важно е да ви покажа всички страни на това."

"Хората винаги ми пращат този тип съобщение: "О, толкова си силна. Не знам как го правиш", каза още Хеминг Уилис. "Нямам избор. Иска ми се да имах, но трябва и да гледам две деца."

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

Причината да споделя тези свои преживявания публично по нейни думи е "лъчът надежда", който за нея са "топлината и любовта" на феновете. "Правя го за себе си толкова, колкото го правя и за вас, защото знам колко много обичате съпруга ми."

Актрисата Деми Мур, която е бившата съпруга на Уилис, също се присъедини към празненството по случай рождения му ден.

Тя публикува кадри, в които той пее със семейството си и получава торта. Мур и Уилис имат три дъщери.

 

 

„Много се радвам, че всички празнувахме в твое име днес. Обичам те и обичам семейството ни. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания – ние всички ги усещаме“, каза Мур.

Славата на Брус Уилис се дължи на актьорските му изяви през 80-те и 90-те години на миналия век – най-вече в хитовите филми „Умирай трудно“, „Шесто чувство“, „Армагедон“ и „Криминале“, както и в телевизионния сериал „Съдружници по неволя“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук