Когато едно момиче открило, че партньорът й търси годежен пръстен в интернет, сватбените камбани веднага отекнали в главата й.

Но тя искала да се увери, че нейният приятел няма да й изневери, ако се омъжи за него, така че се свързала с екип от YouTube, за да го изпробва - с помощта на привлекателен модел.
Кадрите показват как моделката се приближава към него и казва, че прилича на неин приятел. След това тя сяда с него, че не харесва момичето, което гледаше не допаднало на девойката, която гледала видеото заедно с екипа.

Нещата се объркали съвсем, когато моделката го попитала какво прави.

"Всъщност чакам моята приятелка," отвърнал той и се опитал да се „откачи“, казвайки, че приятелката му няма да е доволна от това. 
Скоро след това момичето се появило - но не тази, която наблюдавала видеото.
"Кой е това?", попитало шокираното момиче, което се оказало тайна приятелка. След това моделът ги попитал колко дълго са били във връзка.

"Две години,"  отвърнала тя. "Всъщност чакаме дете - добавила тя, докато момичето, което гледало видеото, било на ръба на сълзите, защото осъзнало, че партньорът й има таен живот.

Решила да го потърси да получи обяснение, но това не минало, както очаквала - преди да му разкрие какво знае, тя се пошегувала с него, че чака две деца, защото и тя е бременна.

Зрителите били изненадани от този ход на събитията и за по-малко от 24 часа в YouTube събраха почти 700 коментара.

Превод: БЛИЦ