Повече от 1,3 милиона души са се абонирали за акаунта на 23-годишната Бриел Бирман. Момичето публикува „мила“ семейна фотография, която смути аудиторията в интернет.

Преди дни вторият баща на Бриел, играчът по американски футбол от НФЛ, Крой Бирман, е имал рожден ден. По този повод момичето е направило празнично селфи с мъжа и майка си. На следващия ден американката е публикувала кадрите в своя Instagram, като е написала поздравление, информира Daily Dot.

"Честит рожден ден на най-прекрасния баща и човек, когото някога съм познавала. Не мога да си представя живота си без теб - толкова трудолюбив, безкористен, обичащ и грижовен! Толкова се гордея с теб и всичко, което си постигнал. Ние се забавлявахме прекалено много снощи, забравих да публикувам вчера. Обичам те, татко!", пише БриелНо много абонати са уверени: кадрите и поздравленията са не просто неуместни - някои от снимките доста смущават. И работата е там, че девойката е седнала на коленете на своя втори баща, когото тя така мило нарича татко. 

"Защо седиш в скута на съпруга на майка си?", пише един от коментиращите. "Това е някак доста смущаващо, защото тя е голямо момиче и седи в скута на пастрока си ...", пише друг. Мило е, но никога повече не сядай в скута му", изказва мнението си трети.

В крайна сметка Бриел, която си има приятел на нейната възраст, се е наложило сама да отговори на недоволните абонати. Според думите на момичето, когато семейството правело фотографията, те се шегували за позата им: "Честно казано, кадърът се получи така просто защото нямаше къде да седна. През цялото време се шегувахме, че той е като Дядо Коледа", пише Бриел Бирман.

Превод и редакция: БЛИЦ