Британците са тотално отрязани от най-евтините туристически пакети за почивка ол инклузив, тъй като на хотелиерите им е писнало от номерата им, пише "Дейли Мейл".
Най вече заради епидемията от фалшиви твърдения, че са се разболели по време на почивката и претенциите за компетенции след това, като по този начин искат ваканцията им не само да им излезе безплатна, но и да получат пари отгоре.

Най-скандалният случай наскоро бе, когато британска двойка обвини хотела си в Крит, че ги е натровил, но хората от хотела се заядоха, заведоха съдебно дело и доказаха, че наглите туристи лъжат. Сега на англичаните ще им се наложи самите те да платят голяма неустойка на хотела и в момента оревават техните медии, че щели да останат без дом.

Хотелите на най-популярните испански курорти вече са спрели да предлагат ол инклузив на английския пазар, но са го оставили за всички други европейски страни чрез най-големите туроператори "Томпсън" и "Томас Кук".

Малко по-рано тази седмица "The Mail on Sunday" съобщи, че повечето турски хотелиери също са отрязали английските туристи и са се пренасочили основно към Германия.

Това са направили и повечето им български колеги, пише "Дейли Мейл".

Превод: БЛИЦ