Пластическият хирург Карън Трисолио Гарсия от Риберайн Прету в Бразилия обедини две от своите страсти в една: медицината и блогването. 


Момичето води популярен профил в ТикТок, където публикува клипове с весели танци, хвали се с пищно форми и показва видея от работата си. Лекарката е следвана от над 640 000 потребители. 


Наскоро обаче вечно усмихната Карън сподели такива кадри, от които в шок бяха хвърлени не само нейните потребители, но и цялата медицинска общност в страната ѝ. 

На тях докторицата се весели под танцувална музика, държейки в ръцете си кожа и пакети с отстранена сланина от своите пациенти. 

При това хирургът е снабдил шокиращите кадри и с коментари под тях. Под кадър с пакет тя пише: "Това е гърда", от друг: "Това е мазнина от подмишница".

В друг клип тя държи парче кожа с мазнина по него, добавяйки няколко смайлита, включително и във формата на сърчица, и фразата "Днешният трофей".
  Веселбата обаче излезе солена за младата жена. Регионалният медицински съвет на щата Сан Пауло сметна действията на Карън за неетични, отчете още няколко нарушения и взе решение да я отстрани от работа, пише The Sun.

Лицензът ѝ за пластичен хирург временно е преустановен, докато тече разследването. Ако бразилката бъде призната за виновна в неправомерни действия, тя може да бъде лишена от лиценза завинаги. 

Превод и редакция: БЛИЦ