Астрофизикът Дейвид Спъргел оцени "извънземните мумии", които бяха показани в мексиканския парламент . Това съобщава New York Times.

Спъргел отговори, че знае за мексиканските извънземни само от интернет. След това той обясни, че само специалисти могат да преценят автентичността им.

По думите му, когато преди 50 години на земята са били донесени проби от лунна почва, те са били предоставени за изследване на учени от цял ​​свят.

Същото трябва да се направи и в този случай. „Ако имате нещо странно, предоставете проби на световната научна общност и ще видим какво е то“, заключи той.

Във вторник, 12 септември, уфологът Хайме Маусан показа предмети в мексиканския парламент, които нарече мумифицирани извънземни с трипръсти ръце и крака. Той заяви, че те са открити на платото Наска в Перу.

Според него ДНК-то на тези същества се различава от човешката с една трета, което уж доказва техния извънземен произход. Той също така отбеляза, че те са на повече от хиляда години и някои от тях са снасяли яйца.

Превод и редакция БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук