Популярната 29-годишна моделка Емили Ратайковски винаги е удивлявала последователите си с плосък стегнат корем и стройни крака.

След бременността на звездата, обаче, феновете не очакваха да видят всичко това толкова скоро. Красавицата роди само преди два месеца, но вече е успяла да влезе във форма.

И въпреки че в мрежата тя често се оплаква, че я дразнят стриите и излишната кожа, феновете са проучили фотографиите й с лупа и не са открили нищо такова.

В новите снимки Емили се появява по бански от колекцията на собствената си марка Inamorata, за да напомни за най-популярния комплект.Моделката позира на две места - на покрива и в стаята, показвайки на фотографа най-удачните ракурси. Момичето е добавило златни бижута към бикините с различни нюанси, като се е отказала от грима, за да не разсейва поклонниците с него.

Въпреки това, вниманието на всички не е фокусирано изобщо върху тоалетите на Емили, а върху нейната фигура. Потребителите се чудят как моделката е успяла да възвърне предишната си форма само за няколко месеца.И дори коремът й да не е чак толкова стегнат, както преди, то стомахът й изобщо не изглежда като след бременност.

"Не завиждам на ничия фигура толкова, колкото на нейната", "Изглеждаш страхотно", Ти и преди си изглеждаше идеална, а сега освен това и гърдите ти са се увеличили. Вещица ли си или нещо подобно?!", коментират феновете.

Превод и редакция: БЛИЦ