Емили Ратайковски е сред моделите с потресаващо сексапилни форми. Моделката знае добре това и не се колебае да покаже привлекателното си тяло, радвайки своите над 23 милиона абонати. Нейната страница в Instagram постоянно се обновява със смели и секси снимки.
Оказва се, че моделката на Vogue вече проектира ризи, информира "Дейли Мейл". 28-годишната красавица позира със своите проекти за фотографии, които тя публикува в Инстаграм. Емили обяснява, че идеите за ризите са вдъхновени от онези, които носи нейният съпруг Себастиан Беар-МакКлард. 

На някои от снимките моделката е топлес, което още повече фокусира вниманието на потребителите в мрежата.На другите фотографии Ратайковски явно е решила пък да покаже, че наистина става за дизайнер като под ризите е облякла бански костюм от собствената си колекция. Разбира се, както обикновено, тя не забравя да даде тласък на новия си продукт, като демонстрира почти напълно голия си задник.Потребителите в социалните мрежи, където Емили публикува пикантните фотографии незабавно започнаха да коментират сексапилната й визия и да изразяват възхищението си. Моделът призна преди време, че в лудницата на натовареното й ежедневие се старае да тренира често и тренировките й да са пълноценни: „В края на всеки ден, колкото и да съм уморена, се старая да спортувам. Но това може да са дълги разходки или йога.“

Превод и редакция: БЛИЦ