Вече е ясно, че продължение на "Сексът и градът" ще има, а една от най-добрите новини е, че един култов и много обичан персонаж се завръща! Става въпрос за самият Ейдън, изигран от актьора Джон Корбет.


Голямата любовна тръпка на Кари Брадшоу се завръща и само можем да предполагаме какво означава това за нея и връзката ѝ с Тузара. 

Самият Джон потвърди в интервю наскоро, че ще участва в няколко от епизодите.

 

"Ще се снимам в продължението. Мисля, че ще участвам в няколко епизода. Много харесвам целия екип, едно време си прекравахме страхотно", коментира актьорът.

От HBO Max все още не са потвърдили завръщането на Ейдън, но всички вече тръпнат в очакване да го видят отново в сериала. Героят му се появи в третия сезон на култовия сериал, а между него и Кари имаше страхотна химия.

Мнозина се надяваха Кари да избере него пред Тузара. Двамата се видяха години по-късно на пазара в Абу Даби и се оказа, че Ейдън е щастливо женен с няколко деца, а самата Кари пък бе омъжена за Тузара, пише edna.bg.

До този момент участие в продължението са потвърдили Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Те ще се завърнат в иконичните роли на Кари Брадшоу, Шарлът Йорк и Миранда Хобс. За жалост четвъртата дама в тандема няма да участва в сериала. Това е Ким Катрал. От години тя изразява негативното си мнение към сериала и екипа, който стои зад него, така че отказът ѝ от ролята не е изненадващ.

"Отдавна съм приключила с ролята на Саманта Джоунс. Обичах "Сексът и градът", този сериал бе благословия за мен, но всичко си има край. Нека ме заменят с друга актриса. Моят отказ е категоричен", коментира преди време Ким Катрал.

Още един персонаж, който за жалост няма да се завърне, е Тузара.