Жена твърди, че викането в спалнята е „овластяващо“ и прави секса „по-приятен“.

Сафи Даленсия също вярва, че виковете в спалнята са знак, че се чувствате комфортно в собствената си кожа.Когато за първи път правила секс на 16 години, тя не се чувствала достатъчно уверена, за да си го позволи.

И дори след като било с бившия си в продължение на три години, тя се мъчела да изрази изцяло как се чувства.

Всичко това се променило, когато 23-годишната актриса започнала да ходи на фитнес и да се чувства по-уверена.

След като самочувствието й нараствало, тя станала „изключително гласовита“ и започнала връзка с мъж, когото срещнала в университета.Сафи се почувства „овластена“ от новия си пламък и установила, че е в състояние „наистина да изрази (своите) реакции“.

Лондончанката каза пред Fabulous: „Първият път, когато разбрах, че обичам да вдигам шум при секса, беше, когато един ден аз и приятелят ми бяхме вкъщи.

"Моята съквартирантка ни изпрати съобщение в нашата група за WhatsApp. Тя попита:„ Някой да не е пострадал? Чувам някои наистина силни стенания - някой ранен ли е?"

Други се смеели на Сафи или коментираха пред вратата, когато правеше секс.

И веднъж майката на бившия й дори попитала дали двойката може да го „намали звука“, когато го прави.Сафи си спомня: „Предполагахме, че майка му е отишла да работи както обикновено. Едно нещо доведе до друго и не след дълго моите викове отекнаха около четирите стени.

„Представете си изненадата ми, когато майка му се озова вкъщи и каза: Вдигате много шум, Сафи вика много силно“.

„След това не можехме да правим секс там. Тя никога не е говорила с мен за това и това не е нещо, което исках да обсъждам с нея."

Превод: БЛИЦ