Съжалявам да го кажа, но България е колония. Страната е без суверенитет и се контролира от посолството на САЩ. Това заяви бившият конституционен съдия и екс депутат Георги Марков пред най-четения консервативен вестник в Унгария "Маgyar Nenzet".

Най-големият проблем е, че Сорос се намесва в българската съдебна система с цел смяна на главния прокурор с прокурор прогресист. Прави едно и също нещо по целия свят. Сега главният прокурор на Манхатън избран с парите на Сорос иска да арестува президента Тръмп, смята Марков и добавя: НПО на Сорос направиха в България държава в държавата. Соросоидите извършиха безсрамен незаконен арест на Лидера на опозицията Борисов.

Скот Ритър: България, вие сте колониален поданик на САЩ, и това е факт ВИДЕО

Тези прокурори прогресисти подгониха Фийон, Льо Пен и Саркози във Франция, Берлускони и Салвини в Италия, Курц в Австрия, Бабиш в Чехия, Фицо в Словакия. Все политици държащи на националния суверенитет.

Марков коментира и вътрешната политика на страната така:

Борисов е лоялен на ЕС и НАТО, направи много за България. Но не му простиха Балкански поток, желанието му е в Черно море да има туристи и платноходки и да е демилитаризирана. Не му простиха, че прати Истанбулската конвенция в Конституционния съд и не прие Глобалния пакт на ООН за миграцията Не му простиха, че създаде Балканска четворка между четири християнски страни, между които и Сърбия.

Претърпяхме национално унижение невиждано и при комунизма. Чужд чиновник - американецът О' Брайън, да ни плаши с Магнитски и да бъде приет от държавния глава, коментира той санкциите по закона "Магнитски", наложени на български граждани.

Много от българите не гласуват, защото считат, че всичко се решава отвън. Доста чакат българския Орбан, но такъв не се задава. Изборите няма да решат политическата криза в България, категоричен е още Марков.

Според него американският президент Джо Байдън ще ни потопи във война с Русия.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук