Бритaнският крал Чарлз III може да забрани на по-малкия си син принц Хари да присъства на коронацията му, ако Хари спомене в мемоарите си кралицата консорт Камила.

Малкият син на Негово величество, който се отказа от живота в монархията, обеща да разкрие цялата истина за живота си в мемоарите си.

Очаква се в книгата да бъде описан крахът на брака на родителите му Чарлз и лейди Даяна. В същото време се предполага, че мемоарите ще обхванат и личността на сегашната съпруга на Негово величество - кралица Камила, както и как аферата им е повлияла на края на връзката между Чарлз и Даяна.

Според „Daily beast” новият британски монарх е недоволен от вероятността съпругата му да бъде коментирана от Хари. „Почти всичко, което Чарлз е правил през последните 20 години, е имало за цел да направи Камила приета от обществеността. Той я обича, готов е да я защитава безкрайно и не може да живее без нея“, заяви източник пред изданието. Камила Паркър Боус-Боулс никога не е била приемана добре от британците, които все още не могат да прежалят покойната лейди Даяна Спенсър.

„Daily beast” също така отбелязва, че крал Чарлз III търпи много от атаките на Хари и съпругата му Меган Маркъл, но няма да им прости, ако посегнат на жена му.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук