Смъртният акт на актрисата Кари Фишър вече е издаден, но от него не става ясна причина за кончината й. Патологът, провеждащ аутопсията, обяви, че тя е отложена, за да бъде установено какво е причинило смъртта на звездата, съобщава tmz.com.
Съдебните медици в Лос Аннджелис обявиха, че трябва да направят повече тестове, докато достигнат до категорично заключение за кончината на 60-годишната актриса. По думите им, причината за смъртта „не е очевидна”.
 
Смъртният акт е издаден преди окончателните резултати, за да може семейството на Фишър да я погребе.
 
Както БЛИЦ съобщи, преди седмица сърцето на Фишър спряло по време на полет за Лос Анджелис. Състоянието й било толкова сериозно, че тя нямала пулс за няколко минути, а един от пътниците успял да я върне към живота, оказвайки й първа помощ.
 
Фишър била откарана в болница в Лос Анджелис, но състоянието й не се подобрило. Тя почина във вторник.
 
Ден по-късно си отиде и майка й – друга легендарна холивудска звезда, Деби Рейнолдс. Двете ще бъдат погребани заедно.
 
В своята автобиографична книга, издадена през 2013 година година, Рейнолдс пише, че най-големият й страх е да не изгуби дъщеря си заради „демони”: „Не е естествено да надживееш детето си. Това винаги е бил най-големият ми страх. Не знам дали бих огла да преживея това. Кари е моето дете и я обичам с всяка частица сила, която притежавам”.
 
Както БЛИЦ съобщи, засега не може да бъде установена причината и за смъртта на певеца Джордж Майкъл, който почина навръх Коледа. 

Превод и редакция: БЛИЦ