Фотосесия с разголени модели от ОНД, която се проведе на балкона на един от небостъргачите в Дубай, вдигна много шум в емирството и по света. 

Сега обаче стана известно, че преди да се отправят към горещите ОАЕ, знойните красавици решили да се охладят малко.Най-малко 12 от 40-те момичета, задържани в Дубай, са отдъхвали сред покритите със сняг върхове в Карпатите преди месец и половина, пише The Sun. Моделите се събрали на парти по случай 41-ия рожден ден на украинския бизнесмен - плейбой Виталий Гречин, който е споменат за организатор на разголената фотосесия в ОАЕ.

Празникът се провел в Буковел - най-големият ски курорт в Украйна. Красавиците отново се появили полуголи, без да се страхуват нито от студа, нито от чуждото внимание. Пред камерата те явно се чувствали спокойни.Също така представителките на нежния пол играли танци в снега около „героя на тържеството“ в костюми на зайчета. И за да не замръзнат напълно, те се забавлявали в басейна, показвайки своите фигури и бански костюми.

Припомняме, че скандално видео с разголените момичета на балкон в Дубай се появи в социалните мрежи на 3 април. Участниците в снимките бяха задържани и можеха да получат затвор до шест месеца и глоба от пет хиляди дирхама. В крайна сметка обаче генералният прокурор на Дубай обяви, че моделите просто се депортират от ОАЕ.

Един от неговите познати каза за предполагаемия организатор на снимките Гречин: "Гречин има апартамент в центъра на Киев и над 10 момичета живеят постоянно с него. Той има свой собствен харем. Той е „женен" за всички наведнъж. "...

Превод: БЛИЦ