Руската бръмчалка Настя Рибка, която стана популярна в целия свят, благодарение на сексуалните си подвизи и признанията, че е била изнасилена на яхта от милионера Сергей Дерипаска, направи нов удар. 

Този път тя призова от видеообръщение президента Владимир Путин да се свърже с нея с обещанието, че има доста интересна информация не само за Дерипаска, опозиционера Навални, но и за хора от президентската администрация.

"През последните две години се занимавам с това, че провеждам различни експерименти, провокирайки различни богати хора от нивото на Сергей Дерипаска, Олег Приходко, Алексей Навалний. През последните две години получих много информации, които не успях да вместя в двете си книги. Тази информация може да бъде интересна на някои хора от руската федерация. Затова назначавам лична среща на Владимир Владимирович Путин. Много ще се радвам да се запозная с него и да споделя с него тази информация, която имам, касаеща сътрудниците му, неговите служители и него лично. В течение на една седмица ще чакам от неговите представители връзка с мен", казва дръзката красавица.Името й нашумя, след като Алексей Навални направи свой пореден филм-разследване. Там Настя е главна героиня и разказва, че е била на яхтата на Олег Дерипаска, където бил също така вицепремиерът Олег Приходко, където според нея, я изнасилвали. Коя е тази девойка? Настя Рибка - това е псевдоним на Анастасия Вашукевич, която пристигнала в Москва от Беларус. По едни данни се родила през 1996 г., а според други е вече на 28 години. В Москва девойката, която се представя за модел и екскорт, води курсове по съблазняване.

Твърди, че е свалила минимум шестима доларови милиардери. Води се автор на книгата "Дневник за съблазняването на Милиардер, или Капан за олигарха".

Превод и редакция БЛИЦ