Британска туристка е била изнасилена на остров в Тайланд, докато спяла на улицата. Местен мъж си признал за престъплението, съобщава „Сън“.
 
21-годишната пътешественичка е била навън със свой приятел на остров Ко Фи Фи в Южен Тайланд. Двамата участвали в парти с бой с вода, след което тръгнали към квартирата си в ранните часове в понеделник. Те, обаче, бе могли да стигнат до хостела и се проснали на земята пред ресторант.
 
Около 3 ч. сутринта тайландецът Траират Чангсанан, на 21 години, минал покрай тях и с ножици изрязал късите панталонки на момичето. По собствените му думи, той я изнасилил, докато бил навън да пие.
 
Когато британката се събудила на следващата сутрин, тя се обадила в полицията, опасявайки се, че може да е била изнасилена. Прегледани били охранителните камери в района и започнало издирване на извършителя.
 


Чангсанан бил арестуван във вторник и си признал всичко. Окован с белезници, той бил отведен на мястото на престъплението, където разказал какво се случило.
 
Полицейските служители не можели да намерят думи да изкажат съчувствието си към жертвата и обвинили изнасилвача за „разваляне на имиджа на туризма в страната“.
 


Британката пила алкохол от кофа в бар до 1 ч. сутринта, когато той затворил. Първоначално, след като се събудила, тя не си спомняла нищо от случилото се.

Превод и редакция: БЛИЦ